Ingebouwde slaapkamerkasten bieden een fantastische oplossing voor het veel voorkomende probleem om voldoende opslagruimte in een slaapkamer te krijgen, zonder de kostbare ruimte die erin zit op te dringen.

Ingebouwde kleerkasten kunnen absoluut overal worden gemaakt en in grote slaapkamers is dit vooral handig, omdat er een zwevende muur kan worden toegevoegd om niet alleen de ruimte te verdelen, maar ook om een ​​handige kledingkast te creëren.

Het kiezen van de juiste kledingkast voor een kleine slaapkamer kan een moeilijke taak lijken, maar dat hoeft niet! Door een geschikte muur te kiezen, kan op maat gemaakt timmerwerk een enorme hoeveelheid opslag en bruikbaarheid toevoegen, zelfs in een zolderruimte die lijdt aan een steil hellend plafond, zoals hier te zien is.

Niet alle kledingkastontwerpen hoeven een oefening te zijn in slimme techniek, want een eenvoudige kast met slanke deuren zal het prima doen. Zolang de deuren op een kleurgecoördineerde manier zijn afgewerkt, zodat het perfect in de bredere slaapkamer past, hoeft u niet te overdrijven.

Net zoals het gemakkelijk is om designermeubels te kopen, is een high-end ingebouwde kledingkast niet moeilijk te vinden en voor een echt ongelooflijk slaapkamerontwerp is het een investering die het waard is om te maken. Het geheim is om een ​​aantal elementen te kiezen die niet alleen de bruikbaarheid, maar ook de voltooide esthetiek van de installatie echt naar een hoger niveau tillen.

Grote meubels kunnen een al bescheiden kamer nog kleiner maken, maar in het geval van ingebouwde opslag kan een fantastisch gevoel van waargenomen ruimte daadwerkelijk worden gecreëerd wanneer wordt gekozen voor spiegelkastdeuren.