Er is niets mis mee om een ​​beetje plezier in uw decoratie te injecteren en hoewel professionele interieurontwerpers het niet zullen aanbevelen om uw sterrenbeeld als uitgangspunt te gebruiken, kan het interessant zijn! We kunnen zien dat dit een heel unieke en gemoedelijke manier is om met name een grote slaapkamer te versieren, gezien hoe intiem en persoonlijk die kamer moet zijn, daarom hebben we voor elk bord een idee bedacht. Kom nu met ons mee als we een kijkje nemen en onthoud dat je deze kunt nemen met een flinke snuf zout!

Maagd.

Leveranciers van alles wat neutraal, schoon en minimalistisch is, iedereen die in de categorie Maagd valt, zal dol zijn op een echt verzorgde en chique slaapkamer die is afgewerkt in lichte tinten. Wit, crèmes en lichtgrijze kleuren zijn perfect.

Ram.

Vertrouwen en passie zijn kenmerken die aanwezig zijn in elke Ram en als zodanig zullen rood, roze en roodachtig paars zeker sterk in hun slaapkamers komen te staan, evenals dramatische motieven, zoals grafische kenmerkende muren.

Stier.

Aardetinten en luxe. Dit zijn de dingen die de slaapkamer van een Stier echt kunnen definiëren en samen creëren ze een serieus herstellende en verbluffende ruimte. Natuurlijke tinten, warm hout en decadente meubels zijn de belangrijkste items om te overwegen.

Tweeling.

Een groot bed en een verbinding met de natuur zijn de perfecte combinatie voor een chique en speciale Gemini-slaapkamer. Denk aan een kingsize bed en vouwdeuren die meer van het uitzicht maken! Zelfs het verwijderen van raambekleding zal een enorme stap voorwaarts zijn!

Kanker.

Er is niets mis met het fijn vinden van de fijnere dingen in het leven en iedereen die geboren is onder het teken Kreeft zal gewend zijn aan gezellige en luxueuze afwerkingen. Beide zijn perfect voor een slaapkamer, daarom houden we van het idee van weelderig beddengoed, warme rode bakstenen en een kakofonie van kussens!

Leo.

De koning van de jungle zijn, brengt een bepaald element van zelfbewustzijn met zich mee, daarom zal elke Leeuw dol zijn op een serieus chique en weelderige slaapkamer met grote en luxe spiegels. We denken dat goud en sierlijke soorten absoluut perfect zijn voor die meer koninklijke afwerking.

Weegschaal.

Frisse en goed geventileerde slaapkamers zijn ideaal voor vrolijke Libra’s, maar vergeet ook niet om een ​​dosis mooie kleur toe te voegen! Suikerzoete pastelkleuren, zoals muntgroen, zullen het verfrissende gevoel waar Libra’s zo van houden echt versterken. We kunnen zien dat dit een ideaal schema is in een moderne gezinswoning.

Schorpioen.

Sterk en trots, Scorpios zal altijd proberen een dosis gedefinieerde mannelijkheid in hun slaapkamers te injecteren en daarmee komt een gezonde waardering voor donkere kleuren. Gestripte meubels en armaturen, naast semi-industriële motieven, zorgen voor een echt ongelooflijke afwerking.

Boogschutter.

Bekend om zijn liefde voor reizen en avontuur, zal elke Boogschutter dol zijn op een slaapkamer die spreekt over wereldwijde verkenning en de natuurlijke wereld. We denken dat je van elke vakantie een groot aantal ongewone planten, veel hout en souvenirs zult vinden. Het zorgt voor een eclectische mix, maar dat is gewoon perfect.

Steenbok.

Moderne en mannelijke kleuren, vormen en lijnen zijn essentieel voor de ideale Steenbokslaapkamer, maar vergeet ook niet aan de textuur te denken. Robuust metselwerk en stinkende zijde zorgen voor een prachtig contrast en als je deze elementen combineert met leisteengrijs, nautische marine en decadent zwart, ben je op de goede weg!

Waterman.

Leveranciers van verbazingwekkende creativiteit en artistieke flair, iedereen die geboren is onder het teken van Waterman, wil deze geloofsbrieven absoluut in hun slaapkamer laten zien. Als u ervoor kiest om af te stemmen op moderne ontwerpkeuzes en gewaagde patronen, zal een Aquarius-slaapkamer nooit een saaie aangelegenheid worden!

Vissen.

Het klinkt misschien een beetje op de neus om te zeggen dat een waterteken een slaapkamer met een blauw thema wil, maar in het geval van Vissen is het absoluut waar! Rustig, intrinsiek verbonden met de natuurlijke wereld en altijd zo zen mogelijk, een Vissen-slaapkamer moet er bijna uitzien als een aquarel!