Vermijd acetonpoetsverwijderaars

Ja, aceton poetsmiddelverwijderaars werken efficiënter bij het verwijderen van poetsmiddelen, maar dit oplosmiddel is ook erg hard voor de nagels omdat het zijn oliën verwijdert en ervoor zorgt dat het broos wordt. Nagels die broos zijn, zullen eerder splijten / breken en kunnen gevoeliger zijn voor infectie! Niet-acetonpoetsverwijderaars gebruiken minder agressieve oplosmiddelen (bijv. Ethylacetaat, isopropylalcohol en propyleencarbonaat) en worden gewoonlijk versterkt met hydraterende ingrediënten om de uitdrogingseffecten te minimaliseren. Laat de klant weten dat het verwijderen van niet-aceton nagellakverwijderaars meer moeite kost om te gebruiken, maar op de lange termijn minder schadelijk is voor de nagels.

Blijf gehydrateerd!

Vooral na het verwijderen van nagellak, adviseer de klant om hun nagelbedden en nagelriemen altijd direct daarna te hydrateren. Dit zal helpen het uiterlijk van hun nagels te verbeteren en hen te helpen beschermen tegen breken als gevolg van een gebrek aan vocht. Het gebruik van nagelriemolie is een geweldige manier om de hele nagel gehydrateerd te houden en de kans op chippen, scheuren en splijten te verminderen.

Beperk het contact met reinigingsmiddelen

Dit omvat het overmatig wassen van uw handen en het doen van bepaalde huishoudelijke taken. Nogmaals, de nagels worden ontdaan van de oliën wanneer ze vaak in contact komen met reinigingsmiddelen. Als de klant een beroep heeft waarbij hij regelmatig handen moet wassen, raad hem dan aan zo vaak mogelijk een handbevochtiger te gebruiken. Ook nee, dit betekent niet dat u geen huishoudelijke klusjes moet doen (vooral afwassen), maar in plaats daarvan suggereert u dat de klant het contact met deze agressieve chemicaliën minimaliseert door rubberen handschoenen te dragen.

Gebruik geen ruwe nagelvijlen

Die oranje schuurpapier-getextureerde schuurplanken? Gooi ze eruit, want ze zijn te hard voor de nagels! Ze kunnen kleine scheurtjes en scheurtjes veroorzaken die uiteindelijk leiden tot nagelbreuk. Beveel aan dat de klant in plaats daarvan een gladde en fijne vijl gebruikt en zijn nagels slechts in één richting vijlt om breuk te voorkomen.

Shampoos veranderen ?!

Je hebt ons goed gehoord. Ja, we weten dat shampoo voor het haar is. Nee, we trekken niet aan je been. Als de klant shampoo gebruikt voor vettig haar, ontworpen om natuurlijke oliën van de hoofdhuid te verwijderen, verwijdert het ook de natuurlijke oliën van de nagels. Als een klant met droge nagels binnenkomt en ze weten niet waarom, kan dit de oorzaak zijn. Je kunt ze misschien een andere shampoo laten zien die minder hard is, maar met dezelfde voordelen als hun huidige shampoo. Als ze hun shampoo willen blijven gebruiken, herinner ze er dan voorzichtig aan om hun nagels wat extra liefdevol te geven en ze intenser te hydrateren na elke keer dat ze hun haar wassen!