Rommel zal een manier vinden om ons leven te infiltreren, tenzij we onze toevlucht nemen tot slimme maatregelen om het op afstand te houden. Maar denk niet dat dit alleen het geval is voor de ‘werk’- en’ socialiserende ‘ruimtes in onze huizen, zoals de keuken en woonkamer, want het is ook bekend dat de slaapkamer behoorlijk rommelig wordt als men niet oppast.

Geen ruimte nodig voor die tafellamp? In dit geval wordt voor de verlichtingsfactor van de slaapkamer gezorgd door de wandkandelaars, wat betekent dat die nachtkastjes vrij veel meer zijn dan alleen nachtkastjes.

Met een lade voor wat waardevolle spullen, zijn de bovenste oppervlakken open om een ​​paar geselecteerde stukken weer te geven die spreken over de persoonlijkheid en stijl van de eigenaar, terwijl ze ook zorgen voor extra kleur voor het schema van de kamer.

In de geest van het uitproberen van nieuwe dingen, kwamen we bij dit voorbeeld dat gebruik maakte van een eenvoudig rieten mandje dat op zijn kop stond – en niets anders.

Het is eenvoudig, het is subtiel, maar nog steeds erg functioneel, omdat het ruimte heeft voor een bedlampje (als er niets anders is).

Wie zei dat je nachtkastjes identiek moesten zijn? Door weg te gaan van de norm, zorgt dit betoverende voorbeeld voor een beetje karakter, plus een unieke stijl, door twee stukken te hebben die duidelijk niet hetzelfde zijn.

Het kan zijn om ruimte te besparen of om puur esthetische redenen, maar het feit blijft dat veel nachtkastjes aan de muur worden bevestigd. Door ze schijnbaar uit de muur te steken, zoals hier te zien, zorgt u ook voor een schone, sierlijke uitstraling.

We houden van het idee om een ​​dressoir (van de juiste hoogte) te laten staan ​​voor een traditioneel nachtkastje. De bijpassende zwevende planken netjes verpakt in de muurnis erboven zorgen voor extra opslag- en displayruimte.